El blog de cubells

Cada vegada sé més?

No ho sé.

En una carrera com la meua, on cada dia apareixen noves tecnologies, diferent formes de fer les coses, on necessites estar continuament formant-te, estudiant, provant, etc, jo tinc la impressió que no. Tot el contrari, tinc la sensació que em quede endarrerit sempre, que és impossible estar al dia.

Ja fa molts anys que m'autoforme. I sé que ho hauré de fer sempre. Però m'agrada.

El que sí que note és que ha canviat la forma d'enfrontar els problemes.

Abans, quan tenia un problema que havia de solucionar, em trobava amb la sensació que era una muntanya impossible de pujar. Això em creava problemes d'ansietat. Al final ho solucionava, però després d'un esforç i de molta lluita contra mi mateix per convèncer-me que sí que era possible.

Ara les coses han canviat. Ara quan tinc un problema que he de solucionar, sé que ho vaig a solucionar segur. El meu dubte és ara si la solució serà enginyosa i senzilla o no, cosa que normalment és. I ja no tinc ansietat.

Potser no sàpiga més que fa uns anys, però sí tinc les eines.

Sense comentaris encara. Comenta ara