El blog de cubells

Propòsits per al 2019

Els reis ja han passat, i amb ells per fi s'acaba el nadal, i m'han dut un joc d'escacs, que curiosament han sabut que necessitava per la lectura dels llibres que vaig comprar, un ordinador d'un amic al què he d'instaŀlar Ubuntu només puga, no a curt termini, i una mica de revisió, per recordar, i programació en c++ per ajudar la meua filla a resoldre un problema de la universitat de València, on està estudiant teleco.

Però una vegada han passat els reis, quins són els propòsits que tinc per a enguany? Segons la meua opinió, uns bons propòsits han de ser suficientment genèrics com perquè pugues, sinó complir-los, almenys haver iniciat el procés per arribar a complir-los, i han de ser ambiciosos, de manera que t'obliguen a complir objectius que no fas tots els dies. O siga, que han de ser objectius, no tasques.

Aleshores el que m'he proposat per enguany és:

Com sempre, moltes coses acabaran sent pólvora mullada. Però qui sap, igual aconseguisc parcialment tots els objectius.

Ja vos ho contaré a final d'any.

Sense comentaris encara. Comenta ara