El blog de cubells

La privacitat és un dret humà

Em pose negre en llegir notícies com aquesta, on afirmen que Facebook va registrar una patent, per exemple, amb la qual volen patentar el sistema per el qual, amb les lectures de l'acceleròmetre i del giroscopi del mòbil, obtenir dades de amb qui estàs o amb qui et relaciones.

O per exemple, una altra amb la qual obtenir dades de amb qui estàs o amb qui et relaciones depenent de amb qui has compartit fotos en detectar l'emprempta que deixen els defectes de la càmera o la pols en elles.

I si és aquesta xarxa social qui ho fa, el mateix poden fer altres empreses o governs.

Per a ells, suprimir la privacitat és una cosa normal, és el que els fa guanyar diners. I ja descompten el dret a la privacitat sense cap tipus de vergonya.

Haurem de plantejar-me fer servir menys el mòbil, no?.

Aquest segle serà el segle de la lluita per la privacitat?

Sense comentaris encara. Comenta ara