El blog de cubells

Refrescar el perfil del Firefox

Li ha passat a un client.

Se li ha anat la llum de sobte i tots els aparells elèctrics s'han apagat. Quan ha tornat a arrencar l'ordinador, el firefox no podia navegar, es quedava intentant connectar però sense èxit. Connexió a internet tenia, perquè he pogut connectar remotament.

Després de comprovar que els paràmetres de configuració de xarxa del Firefox eren correctes i que no tenia cap extensió conflictiva que poguera fer que el firefox no arrencara, he optat per iniciar el firefox em mode segur. Ja sabeu:

$ firefox --safe-mode

I ara tenim una opció per refrescar el perfil, apart de la clàssica opció per reiniciar-lo amb les extensions desactivades:

Doncs cap problema. He fet clic al botó per refrescar el perfil, he tancat el navegador en el mode segur, i l'he iniciat al mode normal i altra vegada a funcionar.

Sense comentaris encara. Comenta ara