El blog de cubells

Revisió dels drets d'autor a la UE

Hui he rebut un correo de la FSF.org perquè participe en la campanya en contra de la revisió dels drets d'autor que vol fer la unió europea.

Bàsicament el que volen fer és, amb la excusa de la protecció de dades a l'usuari, endurir les lleis sobre els drets d'autor per afavorir a les grans empreses i que en canvis siga més difícil treballar a aquells que creiem en el programari lliure. Que siga molt més difícil compartir.

Doncs he decidit, com en altres ocasions enviar un correu electrònic als MEPs per intentar que voten en contra. En concret a tots els espanyols, 54 en total. Ara a esperar a que m'arriben les contestacions preparades per a correus d'aquest tipus, igual que jo he enviat un correu estàndard a tots ells.

Què pots fer tu?

Doncs el primer és informar-te del que significa el que es vota el proper 5 de Juliol. Per exemple, pots llegir la informació que dóna Julia Reda, dels pirates ací. Tens una pàgina web sencera per explicar què és aixó a fixcopyright.eu.

Pots afegir-te a la companya comparteix el codi de la fsf.org.

Pots afegir-te a la campanya canvia els drets d'autor de Mozilla.

Pots trucar, enviar correu electrònic o compartir a la xarxa amb els MEPs del parlament europeu.

I qualsevol altra idea que tingues serà benvinguda.

Ja vos contaré quines han estat les contestacions dels 54 parlamentaris espanyols.

Sense comentaris encara. Comenta ara