El blog de cubells

La pantalla rota aleatòriament

Fa poc vaig instal·lar Ubuntu en el portàtil nou d'una cosina política de la meua dona. En concret en un HP Pavilion 15-CD002NS, un portàtil baratet amb 8Gb de RAM, disc dur SSD de 256Gb i targeta dedicada Radeon de 4Gb.

La instal·lació sense cap problema. Perfecta y ràpida. Sense haver de tocar l'arrencada uefi a la bios.

El problema ha vingut després, quan usaven el portàtil, de sobte es posava a rotar la pantalla de l'ordinador. Com si fos un mòbil i estigueres movent-lo. Quan m'ho han dit no m'ho creia, però resulta que sí. No ho havia vist mai això.

He regirat per Internet i he trobat aquest bug.

La solució és desintal·lar el paquet iio-sensor-proxy. Ho deixe ací per si vos trobeu amb el mateix problema.

Sense comentaris encara. Comenta ara