El blog de cubells

Veniu a Foios

A l'Horta Nord, hi ha diverses ciutats importants que lluiten per ser importants a la comarca. Al nord de l'Horta la lluita està entre Puçol i El Puig. Pot ser és Puçol la guanyadora virtual. Al sud de l'Horta és entre Montcada i Meliana. Potser en aquest cas és Montcada la guanyadora nominal, però el cert que Meliana és la capital real. És on més moviment comercial hi ha.

Doncs Foios ha estat sempre la competència amb Meliana. Va tindre una gran fàbrica de jute, la Yutera, que va donar feina a milers de persones de tota l'Horta Nord, i va fer avançar la comarca durant tot el segle passat. No conec ningú a l'horta que no haja tingut algun familiar treballant a la Yutera.

Ara ja han passat els anys d'esplendor de Foios i és Meliana, com dic, qui està guanyant.

Però heu de vindre a Foios perquè el proper dia 26 de maig anem a fer una festa d'instal·lació d'Ubuntu a l'institut Escultor Frances Badia. Teniu tota la informació en aquesta pàgina. Farem xarrades, farem instal·lacions d'ubuntu a qui duga el seu ordinador, farem sortejos i sobretot, coneixereu a gent interessant.

Si voleu apuntar-vos, teniu el següent formulari d'inscripció, important per reservar les places del dinar.

I si sou de València, no teniu cap excusa. Vos esperem.

 

Sense comentaris encara. Comenta ara