El blog de cubells

La galeta està morint

p>El 60% dels que treballen en publicitat, ja pensen que la galeta del navegador no és una bona eina per a vendre. I per això, més prompte que tard, acabarà desapareixent. No és bona per vendre, principalment perquè és lenta de processar i perquè no es pot fer servir en els mòbils.

L'usuari d'Internet s'està movent ràpidament de l'ordinador al mòbil, i les empreses publicitàries necessiten fixar l'objectiu en l'usuari cada vegada més. No serveixen les galetes perquè no pots saber si un o més usuaris estan veient l'anunci, perquè està més orientada la galeta al navegador que a l'usuari. El màrqueting de les persones li diuen a això.

Damunt, cada vegada més navegadors tenen eines que bloquen el seguiment de les galetes, ja vaig explicar una mica això en una entrada anterior.

I damunt, la Unió Europea vol legislar per evitar el seguiment amb un reglament com ara el GDPR del qual ja he parlat anteriorment.

Doncs deixarem que la galeta, poc a poc, desaparega (o ens la menjarem directament) i acceptarem, amb resignació, el bombardeig dels anunciants intentant esbrinar què ens agrada i com clavar-nos un anunci que no volem.

Sense comentaris encara. Comenta ara