El blog de cubells

Ubuntu 16.04.4

S'acaba de publicar la versió 16.04.4 d'Ubuntu, una de les darreres version LTS abans de la publicació de la nova Ubuntu 18.04.

En aquesta actualització es millora el suport de nou maquinari, que s'activa de manera predeterminada si us instal·leu l'escriptori, en totes les arquitectures excepte en la powerpc de 32 bits. En els servidors s'instal·la de manera predeterminada el nucli estàndard per aconseguir la millor estabilitat, evidentment.

L'actualització s'aplicarà a tots els sabors d'ubuntu.

Teniu ací les instruccions per actualitzar des d'una versió anterior.

I super important llegir les notes de la versió perquè allà teniu informació dels problemes coneguts que té la distribució, apart de tota la informació de les millores i correccions de bugs que s'han fet.

Sense comentaris encara. Comenta ara