El blog de cubells

D'aniversari

Ahir va fer 14 anys que vaig muntar la meua primera pàgina web.

La primera captura a archive.org, és del 19 de juliol del 2004 i era així:

Era un pàgina web estàtica, feta amb el composer de Mozilla, i posteriorment amb el nvu i kompozer. Era una època molt interessant on es connectava amb ppp a internet amb routers de 128k amb pon i poff. Quins temps aquells!!

Per aquelles dates vaig deixar definitivament el Windows i em vaig passar a Debian woody, i a final d'aquell any a Ubuntu amb la primera versió (i mítica) Warty. La web era, doncs, tota una defensa del programari lliure, unes traduccions que vaig fer i tota l'ajuda possible perquè la gent utilitzara eines lliures.

Posteriorment, la meua web va passar a ser dinàmica amb gestors de continguts. He passat per un munt de gestors, el WordPress, el Joomla, el Drupal, el Ghost, i altres que ja ni recorde, sempre fent proves, sempre descontent de l'estètica de la meua web. Finalment he acabat amb el Django i sembla que va aquesta vegada va per llarg.

Sense comentaris encara. Comenta ara