El blog de cubells

És el teu navegador segur contra el seguiment?

Quan visiteu un lloc web, els rastrejadors en línia i el mateix lloc us poden identificar, fins i tot si heu instal·lat programari per protegir-vos. És possible configurar el vostre navegador per frustrar el seguiment, però moltes persones no saben com fer-ho.

Panopticlick analitzarà de quina manera el vostre navegador i complements us protegeixen contra les tècniques de seguiment en línia. També veurem si el vostre sistema està configurat de manera exclusiva i, per tant, identificable, fins i tot si feu servir programari de protecció de privadesa.

Una eina interessant si voleu saber si aneu deixant la vostra empremta digital quan navegueu per Internet. Afegit a l'apartat d'enllaços.

Sense comentaris encara. Comenta ara