El blog de cubells

Crida a la participació

Enguany, la festa d'instal·lació oficial de la comunitat d'ubuntaires en català, si no passa res, serà a Tàrrega.

I serà el dia 5 de maig a l'INS Alfons Costafreda que està més o menys per ací. Apunteu-vos la data a la vostra agenda, per favor.

En aquesta festa, celebrarem la nova versió d'ubuntu de nom Bionic Beaver, és a dir, l'ubuntu 18.04, que ja sabeu que jo estic fent servir en el meu portàtil de treball des d'abans de ser alpha.

Per si no sabeu de què van les festes que celebrem, bàsicament, ens reunim per fer xarrades, ajudar a la gent a instal·lar i actualitzar el seu ubuntu, la qual cosa facilita l'accés a sistemes lliures a aquella gent que no té coneixements tècnics, fem sortejos de material d'ubuntu, dinem i parlem amb els amics que fa temps que no veiem, el més important per a mi, i fem altres coses relacionades amb el programari lliure.

Aquesta versió és LTS, és a dir, una versió suportada a llarg termini, i volia fer també una festa per aquestes dates en València o voltants, perquè fa temps que no faig cap i perquè la importància s'ho mereix. Seria ideal que també es fes a Les Illes, per a celebrar-ho a tot el territori de parla catalana.

A veure si tinc temps suficient per preparar-la, amb l'ajuda dels meus amics.

Sense comentaris encara. Comenta ara