El blog de cubells

Quin és l'informàtic més vell

El Museu Nacional de la Informàtica d'Anglaterra pregunta qui és l'informàtic més vell encara en servei, és a dir, que més anys està programant.

Curiós, perquè han rebut missatges de programadors que començaren en la dècada del 60 i encara hui en dia estan programant. Això són prop o més de 50 anys, amb tot el que canvia any rere any el nostre treball i tot el que cal estar sempre formant-te per no quedar-te obsolet.

Si llegiu els missatges, veureu que alguns començaren amb llenguatges com ara Algol, Cobol, CLEO, o programaren amb màquines com ara EDSAC, PDP8s, etc., és a dir, el principi de la informàtica, en grans universitats com ara el MIT, i centres oficials com ara la Nasa, programadors que es caracteritzen perquè tenen 70 anys o més.

Jo vaig començar cap al 99, encara que abans ja havia fet algunes coses.

I tu, quan començares?

 

Sense comentaris encara. Comenta ara