El blog de cubells

Què és l'amistat

Difícil explicar-ho, però vaig a intentar-ho.

L'amistat és un tipus de vincle que neix entre persones, del mateix o distint sexe, què et relaciona desinteressadament amb aquella persona. Saps que, a partir d'aquell moment, tant se val si no el veus en anys, ja pots comptar amb el teu amic per al que siga. I ell pot comptar amb tu també. És un vincle fort.

En tinc pocs d'amics, amics reals. De coneguts als què vull, en tinc molts, però amics de debò els puc comptar amb una o dues mans.

Fa poc vaig patir un problema de salut. No greu, però vaig estar ingressat 5 dies a l'hospital.

Estant allà, vaig rebre un missatge de veu d'un amic de Mallorca, el Biel. Feia quant? 2, 3 anys que no sabia res d'ell, però és el meu amic, tant se val si fa 10 anys que no parle amb ell. Ací em té per al que vulga.

Doncs em va donar la pitjor de les notícies possibles. L'any passat li van detectar un càncer de pulmó i ara està en tractament. El món em caigué als peus. Vaig estant plorant una estona.

En la vida no he vist una persona més tranquil·la i més amiga dels seus amics que el Biel. Vaja injustícia. Maleïda malaltia.

Només puga vull anar a veure'l. Viatjaré a aquella illa increïble que tant m'agrada. Aniré al seu centre rural i aniré a visitar al meu amic. Un home planer, de poble, culte i carinyós. I estarem parlant una estona de la vida, de les coses que valen la pena.

No hi ha res millor que això.

Sense comentaris encara. Comenta ara